Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Heavy Weapon: Atomic Tank! Türkçe yama

02.07.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Heavy Weapon: Atomic Tank!, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir PARADOX.

Oyun için türkçe yama metni Heavy Weapon: Atomic Tank! (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: PARADOX
Oyun açıklaması:
En iyi şekilde ateş etme arcade eylemi! Düşman tanklarını ve uçaklarını havaya uçurmak için inanılmaz çeşitlilikte ağır topçu kullanın ve zafere giden yolda savaşın.

İndirme sayısı:
8669
Yayın yılı:
2005





Heavy Weapon: Atomic Tank! oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Heavy Weapon: Atomic Tank! dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Heavy Weapon: Atomic Tank! klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Heavy Weapon: Atomic Tank! ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Heavy Weapon: Atomic Tank! oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Heavy Weapon: Atomic Tank! içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Atomic Society, Far Road Games stüdyosunun ilk oyunu olan bir şehir kurucusudur.
Kutsal Patatesler! Bir Silah Dükkanı! Daylight Studiosta bağımsız bir ekip tarafından geliştirilen, ekonomik strateji unsurları içeren basit bir simülasyon oyunudur;
TANK! TANK! TANK! oyuncuların araba sürmenin ve tanklarla ateş etmenin heyecanını hissedecekleri üst düzey bir savaş partisi oyunudur.
Weapon of Choice, ciddi bir yayıncının ilgisini çeken tanınmış bağımsız bir yapımdır.
Dükkanınızın silahlarını oluşturmak için Nintendo 3DS Dokunmatik Ekranınıza ritimle dokunarak çekiç düşüşlerinin vuruşlarına eşlik edin.
Yorumlar
Yorum ekle