Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Atomic Society Türkçe yama

20.02.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Atomic Society. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Atomic Society (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: BAKA!
Oyun açıklaması:
Atomic Society, Far Road Games stüdyosunun ilk oyunu olan bir şehir kurucusudur. Oyunu oynarken, oyuncu kıyamet sonrası dünyaya gelir ve görevi kendi kasabasını genişletmektir.

İndirme sayısı:
8230
Yayın yılı:
2021





Atomic Society oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Atomic Society dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Atomic Society klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Atomic Society ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Atomic Society oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Atomic Society içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
I Was An Atomic Mutant, oyuncunun insanlıktan intikam alma arzusunu yakan bir canavarın ışık saçan mutasyonunun bir sonucu olarak yaratılan bir canavar rolünü oynadığı çılgın bir aksiyon oyunudur.
Atomic Ninjas, diğer oyunculara karşı çılgın çevrimiçi maçlarda süper güçlü ninjaları kontrol ettiğiniz renkli ve eğlenceli bir çok oyunculu aksiyon oyunudur.
Atomic Enforcer, klasik bilim kurgu kongresinde gerçekleştirilen bir aksiyon macera oyunudur.
Atomic City Adventures – The Case of the Black Dragon, havalı bir retro fütüristik dünyada geçen tek oyunculu 3.
Tanınmış Kaşifler: PCde yayınlanan International Society, tanrı oyun stratejisi Reus ile tanınan Abbey Games tarafından geliştirilen ikinci yapımdır.
Yorumlar
Yorum ekle