Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tharsis Türkçe yama

24.04.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Tharsis. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir LnDL, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Tharsis (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: LnDL
Oyun açıklaması:
Tharsis, Choice Provisions stüdyosu tarafından geliştirilen PC ve PS4 için sıra tabanlı bir bilim kurgu strateji oyunudur. PlotBiz “Kızıl Gezegen”e yapılan ilk insanlı misyonun parçasıyız.

İndirme sayısı:
10878
Yayın yılı:
2016





Tharsis oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tharsis dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tharsis klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tharsis ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tharsis oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tharsis içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Disciples II: Guardians of the Light, sıra tabanlı bir strateji oyunu olan Disciples II: Dark Prophecy (diğeri Disciples II: Servants of the Darktır) için iki ikiz eklentiden biridir.
Space Hulk: Ascension (Space Hulk: Ascension Edition olarak da bilinir), XONE, PC ve PS4 için piyasaya sürülen sıra tabanlı bir bilim kurgu strateji oyunudur.
Weapon of Choice, ciddi bir yayıncının ilgisini çeken tanınmış bağımsız bir yapımdır.
PC için Last Days of Old Earth, Auroch Digital tarafından geliştirilen ve iyi karşılanan Chainsaw Warrior serisi için popüler olan bir bilim kurgu sıra tabanlı 4X strateji oyunudur.
Phantom Brigade, RPG unsurlarına sahip bir bilim kurgu sıra tabanlı stratejidir.
Yorumlar
Yorum ekle