Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Titeuf: Mega Party Türkçe yama

14.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Titeuf: Mega Party. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Titeuf: Mega Party (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: LEGEND
Oyun açıklaması:
Titeuf: The Game, onlarca farklı mini oyun sunan renkli bir aile oyunudur. Oyun, Sibirya serisinde popüler oyunlar yaratan macera oyunları konusunda uzmanlaşmış bir Fransız stüdyosu olan Microids tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
8659
Yayın yılı:
2019





Titeuf: Mega Party oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Titeuf: Mega Party dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Titeuf: Mega Party klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Titeuf: Mega Party ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Titeuf: Mega Party oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Titeuf: Mega Party içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
ZERONUN SON ZORLUĞU Game Boy® Advance için Mega Man® Zero aksiyon-macera serisinin üçüncü bölümü—Mega Man® Zero 3.
İlk çizgi romanın çıkışının 20. yıl dönümü vesilesiyle, Titeufun hayranları uzun metrajlı bir animasyon filmi izlediler (Titeuf: Le Film, 2011).
Mega Man X Legacy Collection, ilk olarak 1993-1997 yıllarında piyasaya sürülen ilk dört Mega Man X oyununun yenilenmiş sürümlerinin bir derlemesidir: Mega Man X, Mega Man X2, Mega Man X3 ve Mega Man
Mega Man X Legacy Collection 1 + 2, bir Mega Man serisinin 30. yıldönümü için hazırlanan iki Mega Man X derlemesinin bir koleksiyonudur.
Garfield Lazanya Partisi, Jim Daviesin popüler komedi dizisinin lisansına dayanan bir parti oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle