Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Mega Man Zero 3 Türkçe yama

23.03.2023
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Mega Man Zero 3. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Mega Man Zero 3 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: OUTLAWS
Oyun açıklaması:
ZERONUN SON ZORLUĞU Game Boy® Advance için Mega Man® Zero aksiyon-macera serisinin üçüncü bölümü—Mega Man® Zero 3. Yeni bir özelleştirme sistemine sahip, artık ana karakter olan Zeroyu, hem özelliklerini hem de yeteneklerini etkileyerek onu farklı zorluklara uyarlamanıza izin verecektir.

İndirme sayısı:
8889
Yayın yılı:
2004





Mega Man Zero 3 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Mega Man Zero 3 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Mega Man Zero 3 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Mega Man Zero 3 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Mega Man Zero 3 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Mega Man Zero 3 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Mega Man Zero/ZX Legacy Collection, GameBoy Advance konsolunda piyasaya sürülen Mega Man Zero serisinin dört bölümünün ve Mega Man ZX serisinin iki bölümünün (Mega Man ZX ve Mega Man) yenilenmiş
Adından da anlaşılacağı gibi, Mega Man 11, 1987de doğan ikonik aksiyon platform oyunları serisinin on birinci bölümüdür.
Mega Man X Legacy Collection, ilk olarak 1993-1997 yıllarında piyasaya sürülen ilk dört Mega Man X oyununun yenilenmiş sürümlerinin bir derlemesidir: Mega Man X, Mega Man X2, Mega Man X3 ve Mega Man
Mega Man X Legacy Collection 1 + 2, bir Mega Man serisinin 30. yıldönümü için hazırlanan iki Mega Man X derlemesinin bir koleksiyonudur.
Mega Man® Zero koleksiyonu, daha önce Game Boy® Advancede yayınlanan dört Mega Man® Zero oyununun tamamını Nintendo DS™ için tek bir kartuşta topluyor.
Yorumlar
Yorum ekle