Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Mega Man Zero/ZX Legacy Collection Türkçe yama

06.01.2023
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Mega Man Zero/ZX Legacy Collection. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Mega Man Zero/ZX Legacy Collection (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: ismail
Oyun açıklaması:
Mega Man Zero/ZX Legacy Collection, GameBoy Advance konsolunda piyasaya sürülen Mega Man Zero serisinin dört bölümünün ve Mega Man ZX serisinin iki bölümünün (Mega Man ZX ve Mega Man) yenilenmiş sürümlerinden oluşan bir derlemedir.

İndirme sayısı:
9089
Yayın yılı:
2020





Mega Man Zero/ZX Legacy Collection oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Mega Man Zero/ZX Legacy Collection dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Mega Man Zero/ZX Legacy Collection klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Mega Man Zero/ZX Legacy Collection ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Mega Man Zero/ZX Legacy Collection oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Mega Man Zero/ZX Legacy Collection içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Mega Man Battle Network Legacy Collection, Mega Man Battle Network serisinden on oyun kümesidir.
Mega Man X Legacy Collection, ilk olarak 1993-1997 yıllarında piyasaya sürülen ilk dört Mega Man X oyununun yenilenmiş sürümlerinin bir derlemesidir: Mega Man X, Mega Man X2, Mega Man X3 ve Mega Man
Capcom, Mega Man serisini 16-bit çağına getirirken hem grafikleri hem de oynanış mekaniklerini iyileştirmeye karar verdi.
Mega Man X Legacy Collection 1 + 2, bir Mega Man serisinin 30. yıldönümü için hazırlanan iki Mega Man X derlemesinin bir koleksiyonudur.
PC, SWITCH vb. için piyasaya sürülen Mega Man Legacy Collection 2, Capcom tarafından oluşturulan dört klasik 2D platform oyununun bir koleksiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle