Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Titeuf: Le Film Türkçe yama

08.01.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Titeuf: Le Film. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir iRC.

Oyun için türkçe yama metni Titeuf: Le Film (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: iRC
Oyun açıklaması:
İlk çizgi romanın çıkışının 20. yıl dönümü vesilesiyle, Titeufun hayranları uzun metrajlı bir animasyon filmi izlediler (Titeuf: Le Film, 2011).

İndirme sayısı:
10388
Yayın yılı:
2011





Titeuf: Le Film oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Titeuf: Le Film dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Titeuf: Le Film klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Titeuf: Le Film ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Titeuf: Le Film oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Titeuf: Le Film içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sequel Cartoon Makera, çocukların basit animasyon filmler yapmaları için çok başarılı bir program.
Garfield Kart, popüler çizgi film ve çizgi film kahramanı kedi Garfieldın başrolde olduğu çılgın bir arcade yarış oyunudur.
Zeki ve Akıllı: Bir Film Macerası (veya Fred & Jeff: Bir Film Macerası, çünkü oyunun adı bu) klasik bir tıkla ve tıkla macerasıdır.
Titeuf: The Game, onlarca farklı mini oyun sunan renkli bir aile oyunudur.
Rocketbirds: Hardboiled Chicken, belirli çizgi film grafikleri ve animasyon film aralarına sahip geleneksel iki boyutlu bir platformdur.
Yorumlar
Yorum ekle