Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Satisfactory Türkçe yama

08.02.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Satisfactory, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir MTCT.

Oyun için türkçe yama metni Satisfactory (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: MTCT
Oyun açıklaması:
Satisfactory, daha önce Sanctum serisini ve en çok satan Goat Simulatoru yaratan Coffee Stain Studios tarafından geliştirilen ekonomik strateji ve simülasyon oyunu unsurlarına sahip bir FPSdir.

İndirme sayısı:
8200
Yayın yılı:
2023





Satisfactory oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Satisfactory dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Satisfactory klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Satisfactory ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Satisfactory oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Satisfactory içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Coffee Noir, kahve işine başladığımız ekonomik strateji ile klasik kara hikayeleri anımsatan bir kurguya sahip görsel romanların bir karışımıdır.
Super Sanctum TD, esas olarak Sanctum serisinin hayranları için yaratılmış bağımsız stüdyo Coffee Stainin bir yapımıdır.
PC, iOS vb. için Keçi Simülatörü, İsveçten bağımsız Coffee Stain stüdyosunun mizahi bir oyunudur.
Circus Electrique, ekonomik strateji unsurlarına sahip bir RPGdir. Bağımsız bir Zen Studios ekibi tarafından geliştirildi ve Sabre Interactive tarafından yayınlandı.
SimCity Societies, en çok satan ekonomik strateji oyununun bir başka bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle