Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Goat Simulator Türkçe yama

10.02.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Goat Simulator. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir THETA, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Goat Simulator (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: THETA
Oyun açıklaması:
PC, iOS vb. için Keçi Simülatörü, İsveçten bağımsız Coffee Stain stüdyosunun mizahi bir oyunudur. Çılgın bir keçi simülatörünün saçma projesi tesadüfen tasarlandı.

İndirme sayısı:
8899
Yayın yılı:
2014





Goat Simulator oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Goat Simulator dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Goat Simulator klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Goat Simulator ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Goat Simulator oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Goat Simulator içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Keçi Simulator 3, başrolde bir keçi ile popüler mizahi simülatör serisinin bir sonraki taksitidir.
Büyücülükten hapsedilen bir keçi, Agnusun hain Hapishanesinden kaçmalıdır.
Goat of Duty, oyuncuların çeşitli silahlarla donatılmış ve hayatta kalmak için birbirleriyle savaşan mutasyona uğramış keçiler rolünü üstlendiği dinamik bir nişancı oyunudur.
Dünyanın en aptal keçisi Matolek geri döndü! Muhteşem bir oyun ve öğrenme CD-ROM macerasında tamamen yeni 10 oyun ve atölyeyi keşfedin.
Garip Yerler Bekliyor… Gizemli mekanize bir orman, terk edilmiş bir katedral ve Strongholda bağlı diğer 9 bölge… Escape Goat 2de yeni bir bulmaca, tuzak, mekanizma ve gizem dünyasını keşfedin.
Yorumlar
Yorum ekle