Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Goat Simulator 3 Türkçe yama

08.02.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Goat Simulator 3. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Goat Simulator 3 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: AT4RE
Oyun açıklaması:
Keçi Simulator 3, başrolde bir keçi ile popüler mizahi simülatör serisinin bir sonraki taksitidir. Bir kez daha, kontrol edilemeyen hayvanı oynayacağız ve etkileşimli nesnelerle dolu haritaya zarar vereceğiz.

İndirme sayısı:
9529
Yayın yılı:
2022





Goat Simulator 3 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Goat Simulator 3 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Goat Simulator 3 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Goat Simulator 3 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Goat Simulator 3 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Goat Simulator 3 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Büyücülükten hapsedilen bir keçi, Agnusun hain Hapishanesinden kaçmalıdır.
Goat of Duty, oyuncuların çeşitli silahlarla donatılmış ve hayatta kalmak için birbirleriyle savaşan mutasyona uğramış keçiler rolünü üstlendiği dinamik bir nişancı oyunudur.
Dünyanın en aptal keçisi Matolek geri döndü! Muhteşem bir oyun ve öğrenme CD-ROM macerasında tamamen yeni 10 oyun ve atölyeyi keşfedin.
PC, iOS vb. için Keçi Simülatörü, İsveçten bağımsız Coffee Stain stüdyosunun mizahi bir oyunudur.
Garip Yerler Bekliyor… Gizemli mekanize bir orman, terk edilmiş bir katedral ve Strongholda bağlı diğer 9 bölge… Escape Goat 2de yeni bir bulmaca, tuzak, mekanizma ve gizem dünyasını keşfedin.
Yorumlar
Yorum ekle