Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Coffee Noir Türkçe yama

15.12.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Coffee Noir. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir DEViANCE, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Coffee Noir (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: DEViANCE
Oyun açıklaması:
Coffee Noir, kahve işine başladığımız ekonomik strateji ile klasik kara hikayeleri anımsatan bir kurguya sahip görsel romanların bir karışımıdır.

İndirme sayısı:
10724
Yayın yılı:
2021





Coffee Noir oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Coffee Noir dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Coffee Noir klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Coffee Noir ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Coffee Noir oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Coffee Noir içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Pixel Noir, 16 bit klasiklerden ilham alan bir RPGdir. Oyun, SWDTech Games adlı bağımsız bir stüdyonun ilk projesidir ve bir Kickstarter kampanyasıyla finanse edilmiştir.
Genesis Noir, Big Bangden önce ve sonra, sevgilisini kurtarmak isteyen ve bunu yapmak için evrenin ezici genişlemesini engellemesi gereken bir karakteri oynadığımız tek renkli bir macera oyunudur.
Okuldan ayrıldığımız andan emekli olacağımız yaşa kadar, hepimiz günlerimizin çoğunu, yaptığımız işi yapmamız için bize asla yeterince ödeme yapmayan bir yerde kıçımızı çalışarak geçiriyoruz: OFİS!
Coffee Tycoon, sim oyunlarına bir kafein sarsıntısı veriyor! Harika grafikler, tonlarca özellik ve bolca eğlenceyle dolu!
Rıhtıma vuran dalgalar, lambaların kısılmış ışığı, bana doğrultulmuş bir tabanca.
Yorumlar
Yorum ekle