Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Monkey Pirates Türkçe yama

20.11.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Monkey Pirates. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: ECLiPSE, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Monkey Pirates (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: ECLiPSE
Oyun açıklaması:
Monkey Pirates, birkaç farklı ortamda gerçekleşen çılgın deniz savaşlarında diğer oyuncularla savaştığımız çok oyunculu rekabet için oluşturulmuş kaotik bir aksiyon oyunudur.

İndirme sayısı:
8131
Yayın yılı:
2014





Monkey Pirates oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Monkey Pirates dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Monkey Pirates klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Monkey Pirates ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Monkey Pirates oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Monkey Pirates içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Guild 2: Pirates of the European Seas PC için The Guild 2 için ilk resmi genişleme, Rönesansın başlarında gerçekleşen bir strateji ve cRPGnin ilginç bir karışımı.
The Secret of Monkey Island, Monkey Island serisini başlatan klasik bir macera oyunudur.
AND ve iOSta yayınlanan Plunder Pirates, oyuncuların denizaşırı üslerini geliştirip diğer oyuncularla rekabet ettiği bir korsan MMO stratejisidir.
Super Monkey Ball™ 3D Super Monkey Ball, daha önce hiç yaşamadığınız gibi!
Super Monkey Ball Banana Mania, orijinal olarak Super Monkey Ball, Super Monkey Ball 2 ve Super Monkey Ball Deluxede bulunan aşamaları ve yepyeni seviyeleri içerir.
Yorumlar
Yorum ekle