Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Secret of Monkey Island Türkçe yama

04.06.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz The Secret of Monkey Island! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni The Secret of Monkey Island (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: ismail
Oyun açıklaması:
The Secret of Monkey Island, Monkey Island serisini başlatan klasik bir macera oyunudur. Eylemi Karayip Adasında, bir korsan "dünyası" içinde gerçekleşir.

İndirme sayısı:
9927
Yayın yılı:
1990





The Secret of Monkey Island oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Secret of Monkey Island dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Secret of Monkey Island klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Secret of Monkey Island ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Secret of Monkey Island oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Secret of Monkey Island içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Evet, bol bol entrika ve maymun var! Daimi korsan-istekli Guybrush Threepwood ve yeni gelini Vali Elaine Marley-Threepwood, Melee Adasına döndüklerinde, Elainein ölü ilan edildiğini, Vali konağının
Monkey Islanda Dönüş, geçmişi 1990a dayanan kült tıkla ve tıkla macera serisinin bir sonraki bölümüdür.
Guybrush Threepwood, kötü korsan LeChuckı şeytani büyüsünden patlayıcı bir şekilde arındırırken, korsanları asi korsan canavarlara dönüştürmekle tehdit eden baş-iblisin kovulmuş vudu ile yanlışlıkla
Super Monkey Ball™ 3D Super Monkey Ball, daha önce hiç yaşamadığınız gibi!
Super Monkey Ball Banana Mania, orijinal olarak Super Monkey Ball, Super Monkey Ball 2 ve Super Monkey Ball Deluxede bulunan aşamaları ve yepyeni seviyeleri içerir.
Yorumlar
Yorum ekle