Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tales of Monkey Island Türkçe yama

18.08.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Tales of Monkey Island. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Tales of Monkey Island (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: TSRh
Oyun açıklaması:
Guybrush Threepwood, kötü korsan LeChuckı şeytani büyüsünden patlayıcı bir şekilde arındırırken, korsanları asi korsan canavarlara dönüştürmekle tehdit eden baş-iblisin kovulmuş vudu ile yanlışlıkla tüm Karayipleri etkiler.

İndirme sayısı:
8746
Yayın yılı:
2009





Tales of Monkey Island oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tales of Monkey Island dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tales of Monkey Island klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tales of Monkey Island ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tales of Monkey Island oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tales of Monkey Island içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Monkey Tales: Princess Sundary, Belçikalı stüdyo Larianın (öncelikle Divinity serisinden bilinir) her yaştan genç oyuncuya hitap eden bir önerisidir.
Monkey Tales: Drakoniona Castle, arcade ve eğitici öğeler içeren ödüllü macera oyunları serisinin dördüncü oyunudur.
Evet, bol bol entrika ve maymun var! Daimi korsan-istekli Guybrush Threepwood ve yeni gelini Vali Elaine Marley-Threepwood, Melee Adasına döndüklerinde, Elainein ölü ilan edildiğini, Vali konağının
Monkey Tales: Szakala Valley, Belçikalı stüdyo Larian tarafından geliştirilen macera ve eğitici oyun serisinin beşinci bölümüdür.
The Secret of Monkey Island, Monkey Island serisini başlatan klasik bir macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle