Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Monkey Tales: The Princess of Sundara Türkçe yama

21.01.2023
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Monkey Tales: The Princess of Sundara. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama iCWT.

Oyun için türkçe yama metni Monkey Tales: The Princess of Sundara (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: iCWT
Oyun açıklaması:
Monkey Tales: Princess Sundary, Belçikalı stüdyo Larianın (öncelikle Divinity serisinden bilinir) her yaştan genç oyuncuya hitap eden bir önerisidir.

İndirme sayısı:
9468
Yayın yılı:
2011





Monkey Tales: The Princess of Sundara oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Monkey Tales: The Princess of Sundara dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Monkey Tales: The Princess of Sundara klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Monkey Tales: The Princess of Sundara ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Monkey Tales: The Princess of Sundara oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Monkey Tales: The Princess of Sundara içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Monkey Tales: Drakoniona Castle, arcade ve eğitici öğeler içeren ödüllü macera oyunları serisinin dördüncü oyunudur.
Monkey Tales: Szakala Valley, Belçikalı stüdyo Larian tarafından geliştirilen macera ve eğitici oyun serisinin beşinci bölümüdür.
Guybrush Threepwood, kötü korsan LeChuckı şeytani büyüsünden patlayıcı bir şekilde arındırırken, korsanları asi korsan canavarlara dönüştürmekle tehdit eden baş-iblisin kovulmuş vudu ile yanlışlıkla
Super Monkey Ball™ 3D Super Monkey Ball, daha önce hiç yaşamadığınız gibi!
Super Monkey Ball Banana Mania, orijinal olarak Super Monkey Ball, Super Monkey Ball 2 ve Super Monkey Ball Deluxede bulunan aşamaları ve yepyeni seviyeleri içerir.
Yorumlar
Yorum ekle