Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Indoor Sports World Türkçe yama

29.12.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Indoor Sports World. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama HERiTAGE.

Oyun için türkçe yama metni Indoor Sports World (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: HERiTAGE
Oyun açıklaması:
En sevdiğiniz kapalı spor oyunlarını her yerde oynayın! İç Mekan Sporları Dünyası, en sevdiğiniz tüm iç mekan spor oyunlarını tek bir yerde sunar: Hava Hokeyi, Dart, Bilardo ve Snooker.

İndirme sayısı:
8936
Yayın yılı:
2013





Indoor Sports World oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Indoor Sports World dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Indoor Sports World klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Indoor Sports World ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Indoor Sports World oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Indoor Sports World içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Oyunda dünyanın en hızlı arabaları ile en ünlü yarış pistlerinde yarışıyoruz.
Indoor Kart Racing, öncelikle go-kart meraklılarına hitap eden bir pozisyondur.
World Sports Party, Wii Sports ve Wii Play hayranlarını memnun etmek amacıyla Ubisoft tarafından oluşturulmuş bir Wii oyunudur.
Dünyanın en çılgın sporları arasında eğlenceli bir yolculuk! Dünyanın en çılgın, en çılgın sporları, en iyi 10 mini oyun koleksiyonuyla Wii™ye geliyor.
Wii U konsolunda en sevdiğiniz Wii Sports™ oyunlarını oynayın! Wii Sports Club ile artık tenis ve bowling golf, beyzbol ve boks ile rekabeti çevrimiçi yapabilirsiniz.
Yorumlar
Yorum ekle