Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Indoor Kart Racing Türkçe yama

22.08.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Indoor Kart Racing, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Indoor Kart Racing (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: Ackerlight
Oyun açıklaması:
Indoor Kart Racing, öncelikle go-kart meraklılarına hitap eden bir pozisyondur. Adından da anlaşılacağı gibi, en yüksek yerler için yarışan ve mümkün olan en iyi süreleri elde etmeye çalışan bu dost araçların yarışlarına katılmamızı sağlıyor.

İndirme sayısı:
9499
Yayın yılı:
2005





Indoor Kart Racing oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Indoor Kart Racing dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Indoor Kart Racing klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Indoor Kart Racing ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Indoor Kart Racing oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Indoor Kart Racing içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Moorhuhn Kart serisi (Polonyada Chicken Racing olarak bilinir), Phenomedia Publishing geliştiricilerinin Mario Kart veya ModNation Racers gibi serilerin popülaritesine bir yanıtıdır.
Dünyanın en prestijli Formula 1 yarışlarının seçkin sürücülerinin çoğu, kariyerlerine çok daha küçük go-kart makinelerinin direksiyonunda başladı.
Cartoon Network Racing, Cartoon Networkün orijinal şovlarından en sevdiğiniz karakterleri bir kart yarışı turnuvasında karşı karşıya getiriyor.
Garfield Kart: Furious Racing, Artefacts Studio tarafından geliştirilen ve Microids tarafından yayınlanan bir arcade yarış oyunudur.
Wii için mevcut ilk ve tek NASCAR oyunu! NASCAR® Kart Racing ile paketli ve pist dışı yarış heyecanını yaşayın!
Yorumlar
Yorum ekle