Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Garfield Kart: Furious Racing Türkçe yama

26.01.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Garfield Kart: Furious Racing. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir DOC.

Oyun için türkçe yama metni Garfield Kart: Furious Racing (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: DOC
Oyun açıklaması:
Garfield Kart: Furious Racing, Artefacts Studio tarafından geliştirilen ve Microids tarafından yayınlanan bir arcade yarış oyunudur. İkonik bir çizgi roman lisansına dayanan başlık, Garfield Kart tarafından 2013te başlatılan bir dizinin ikinci bölümüdür.

İndirme sayısı:
10458
Yayın yılı:
2019





Garfield Kart: Furious Racing oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Garfield Kart: Furious Racing dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Garfield Kart: Furious Racing klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Garfield Kart: Furious Racing ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Garfield Kart: Furious Racing oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Garfield Kart: Furious Racing içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Garfield Kart, popüler çizgi film ve çizgi film kahramanı kedi Garfieldın başrolde olduğu çılgın bir arcade yarış oyunudur.
Yakında çıkacak olan Garfield Gets Real DVDsine dayanan bu harika yeni oyun sizi yönetmen koltuğuna oturtuyor.
Garfield Lazanya Partisi, Jim Daviesin popüler komedi dizisinin lisansına dayanan bir parti oyunudur.
Garfield and His Nine Lives, Garfield: The Search for Pookyden sonra bir başkası, dünyanın en ünlü çizgi film kedilerinden birinin başrolde olduğu klasik, şiddet içermeyen platform oyunu.
Offroad Racing, Artefacts Studio (portföyünde Moto Racer 4, ATV Drift & Tricks ve Garfield Kart: Furious Racing gibi başlıkları içerir) ve OSome Studio (White Night ve Asterix & Obelix XXL 3: The
Yorumlar
Yorum ekle