Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Wacky World of Sports Türkçe yama

21.11.2023
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Wacky World of Sports. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: DiGERATi, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Wacky World of Sports (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: DiGERATi
Oyun açıklaması:
Dünyanın en çılgın sporları arasında eğlenceli bir yolculuk! Dünyanın en çılgın, en çılgın sporları, en iyi 10 mini oyun koleksiyonuyla Wii™ye geliyor.

İndirme sayısı:
9733
Yayın yılı:
2009





Wacky World of Sports oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Wacky World of Sports dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Wacky World of Sports klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Wacky World of Sports ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Wacky World of Sports oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Wacky World of Sports içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Oyunda dünyanın en hızlı arabaları ile en ünlü yarış pistlerinde yarışıyoruz.
World Sports Party, Wii Sports ve Wii Play hayranlarını memnun etmek amacıyla Ubisoft tarafından oluşturulmuş bir Wii oyunudur.
Bu, her zaman hayalini kurduğunuz spor kahramanı olma şansınız! Takımınızın kontrolünü elinize alın ve şimdiye kadarki en çılgın 11er aksiyon oyunlarından bazılarında rakiplerinize karşı savaşın!
Genel Bakış: Pasaportunuzu bulun ve çantalarınızı toplayın! RollerCoaster Tycoon 2, yepyeni genişleme paketi RollerCoaster Tycoon 2: Wacky Worldsde oyuncuları dünya çapındaki en büyük yolculuğa
Hiç Arkansas Chugabugun direksiyonuna geçmek istediniz mi? Veya Crimson Haybailerı mı kullanacaksınız?
Yorumlar
Yorum ekle