Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Blue Madonna: A Carol Reed Mystery Türkçe yama

12.10.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Blue Madonna: A Carol Reed Mystery. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Blue Madonna: A Carol Reed Mystery (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: DOT.EXE
Oyun açıklaması:
Blue Madonna, Carol Reed serisinin yedinci oyunudur. Oyun %100 fare ile çalışır ve klasik bir macera oyunu arayüzüne sahiptir. Blue Madonnanın tadını çıkarmak için kesinlikle diğer Carol Reed maceralarından herhangi birini oynamış olmanıza gerek yok.

İndirme sayısı:
10435
Yayın yılı:
2011





Blue Madonna: A Carol Reed Mystery oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Blue Madonna: A Carol Reed Mystery dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Blue Madonna: A Carol Reed Mystery klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Blue Madonna: A Carol Reed Mystery ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Blue Madonna: A Carol Reed Mystery oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Blue Madonna: A Carol Reed Mystery içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Time Stand Still, İsveçte kalıcı olarak yaşayan bir İngiliz kadın olan genç bayan dedektif Carol Reed rolünü oynadığımız bir dizi macera oyununun (Remedy ve Hope Springs Eternaldan sonra) üçüncü
Ya bir gün uyanırsanız ve bir Pokémon olsaydınız? Ya aniden kendinizi diğer Pokémonlarla konuşup etkileşim kurabileceğiniz YENİ bir dünyada bulursanız?
Kara Çember, özel dedektif Carol Reedin maceralarının altıncı bölümüdür.
Bu sefer, Carol kendini İsveç yazının ortasında, özellikle heyecan verici bir şey olmadan bulur.
Cognition: An Erica Reed Thriller, erkek kardeşinin hayatını alan çözülmemiş bir seri katil vakasının peşini bırakmayan Boston merkezli bir FBI ajanı Erica Reedi takip eden tüyler ürpertici bir tıkla
Yorumlar
Yorum ekle