Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Black Circle: A Carol Reed Mystery Türkçe yama

13.05.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Black Circle: A Carol Reed Mystery. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir SZOPKA.

Oyun için türkçe yama metni Black Circle: A Carol Reed Mystery (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: SZOPKA
Oyun açıklaması:
Kara Çember, özel dedektif Carol Reedin maceralarının altıncı bölümüdür. MDNA Games ekibinin en son üretimi, klasik tarzda macera eğlencesi sunarak döngü geleneğini sürdürüyor.

İndirme sayısı:
9474
Yayın yılı:
2010





Black Circle: A Carol Reed Mystery oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Black Circle: A Carol Reed Mystery dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Black Circle: A Carol Reed Mystery klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Black Circle: A Carol Reed Mystery ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Black Circle: A Carol Reed Mystery oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Black Circle: A Carol Reed Mystery içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ya bir gün uyanırsanız ve bir Pokémon olsaydınız? Ya aniden kendinizi diğer Pokémonlarla konuşup etkileşim kurabileceğiniz YENİ bir dünyada bulursanız?
Circle Empires, PCde bulunan, dairesel, prosedürel olarak oluşturulmuş haritalarda gerçekleşen benzersiz bir gerçek zamanlı stratejidir.
Blue Madonna, Carol Reed serisinin yedinci oyunudur. Oyun %100 fare ile çalışır ve klasik bir macera oyunu arayüzüne sahiptir.
Bu sefer, Carol kendini İsveç yazının ortasında, özellikle heyecan verici bir şey olmadan bulur.
Cognition: An Erica Reed Thriller, erkek kardeşinin hayatını alan çözülmemiş bir seri katil vakasının peşini bırakmayan Boston merkezli bir FBI ajanı Erica Reedi takip eden tüyler ürpertici bir tıkla
Yorumlar
Yorum ekle