Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pokemon Mystery Dungeon: Blue Rescue Team Türkçe yama

24.02.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Pokemon Mystery Dungeon: Blue Rescue Team. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir Black Monks, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Pokemon Mystery Dungeon: Blue Rescue Team (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: Black Monks
Oyun açıklaması:
Ya bir gün uyanırsanız ve bir Pokémon olsaydınız? Ya aniden kendinizi diğer Pokémonlarla konuşup etkileşim kurabileceğiniz YENİ bir dünyada bulursanız?

İndirme sayısı:
10465
Yayın yılı:
2006





Pokemon Mystery Dungeon: Blue Rescue Team oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pokemon Mystery Dungeon: Blue Rescue Team dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pokemon Mystery Dungeon: Blue Rescue Team klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pokemon Mystery Dungeon: Blue Rescue Team ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pokemon Mystery Dungeon: Blue Rescue Team oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pokemon Mystery Dungeon: Blue Rescue Team içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bir Pokémon Ol ve Dünyayı Kurtar! Pokémon Mystery Dungeon: Explorers of Sky, Pokémon Mystery Dungeon video oyunu serisinin en yeni bölümüdür.
Japon RPG klasiği Nintendo DS™de yeniden doğuyor! Altın Akbabanın mistik İnini arayan Gezgin Shiren ve gelincik müttefiki Koppa, bu efsanevi diyarı çevreleyen gizemi çözmek için tehlikeli topraklarda
Etrian Mystery Dungeon, Atlus stüdyosu tarafından yaratılan popüler RPG serisi Etrian Odysseynin bir yan ürünü.
Blue Madonna, Carol Reed serisinin yedinci oyunudur. Oyun %100 fare ile çalışır ve klasik bir macera oyunu arayüzüne sahiptir.
Pokémon Mystery Dungeonın inanılmaz 3D dünyasını keşfedin: Pokémonun konuştuğu ve muhteşem maceraların her zaman yakınınızda olduğu Gates to Infinity!
Yorumlar
Yorum ekle