Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pokemon Mystery Dungeon: Gates to Infinity Türkçe yama

16.04.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Pokemon Mystery Dungeon: Gates to Infinity. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Pokemon Mystery Dungeon: Gates to Infinity (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: tEaM wOrLd cRaCk kZ
Oyun açıklaması:
Pokémon Mystery Dungeonın inanılmaz 3D dünyasını keşfedin: Pokémonun konuştuğu ve muhteşem maceraların her zaman yakınınızda olduğu Gates to Infinity!

İndirme sayısı:
9665
Yayın yılı:
2012





Pokemon Mystery Dungeon: Gates to Infinity oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pokemon Mystery Dungeon: Gates to Infinity dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pokemon Mystery Dungeon: Gates to Infinity klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pokemon Mystery Dungeon: Gates to Infinity ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pokemon Mystery Dungeon: Gates to Infinity oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pokemon Mystery Dungeon: Gates to Infinity içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ya bir gün uyanırsanız ve bir Pokémon olsaydınız? Ya aniden kendinizi diğer Pokémonlarla konuşup etkileşim kurabileceğiniz YENİ bir dünyada bulursanız?
Bir Pokémon Ol ve Dünyayı Kurtar! Pokémon Mystery Dungeon: Explorers of Sky, Pokémon Mystery Dungeon video oyunu serisinin en yeni bölümüdür.
Japon RPG klasiği Nintendo DS™de yeniden doğuyor! Altın Akbabanın mistik İnini arayan Gezgin Shiren ve gelincik müttefiki Koppa, bu efsanevi diyarı çevreleyen gizemi çözmek için tehlikeli topraklarda
Etrian Mystery Dungeon, Atlus stüdyosu tarafından yaratılan popüler RPG serisi Etrian Odysseynin bir yan ürünü.
Shandarın yıkımı yeterli değildi. Aslında, Zubaran ve onun yiğit birliği onu yalnızca bedensel kabuğundan mahrum bırakarak, benliğini olduğu gibi bıraktı.
Yorumlar
Yorum ekle