Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Fortnite Türkçe yama

29.11.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Fortnite! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama nGen.

Oyun için türkçe yama metni Fortnite (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: nGen
Oyun açıklaması:
Fortnite: Battle Royale, battle royale mekaniğine sahip üçüncü şahıs bir aksiyon oyunudur. Oyun, sektördeki en tanınmış stüdyolardan biri olan Epic Games tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
9048
Yayın yılı:
2017





Fortnite oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Fortnite dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Fortnite klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Fortnite ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Fortnite oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Fortnite içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
iOS, PC ve AND için Battle Breakers, isteğe bağlı mikro dönüşümlerle oynaması ücretsiz bir model kullanan bir mobil rol yapma oyunudur.
Garena Free Fire, çok oyunculu deneyime odaklanan ve Fortnite, Apex Legends ve Playerunknowns Battlegrounds gibi oyunlardan bilinen popüler battle royale alt türünü temsil eden bir üçüncü şahıs
notmycar, çok oyunculu mod için tasarlanmış bir aksiyon oyunudur ve battle royale alt türüne aittir (Fortnite: Battle Royale, PUBG ve Apex Legends tarafından temsil edilir).
Apex Legends, Titanfall serisinin fütüristik evreninde geçen, oynaması ücretsiz bir çevrimiçi FPP nişancı oyunudur.
PC, PS4 ve XONE için Fortnite, oynaması ücretsiz iş modeline dayalı bir üçüncü şahıs aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle