Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Fortnite: Save the World Türkçe yama

13.06.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Fortnite: Save the World. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir KaOs.

Oyun için türkçe yama metni Fortnite: Save the World (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: KaOs
Oyun açıklaması:
PC, PS4 ve XONE için Fortnite, oynaması ücretsiz iş modeline dayalı bir üçüncü şahıs aksiyon oyunudur. Daha çok Gears of War ve Unreal gibi aksiyon oyunları serileriyle tanınan ve gelişmiş Unreal Engine teknolojisini yaratan Epic Games tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
10361
Yayın yılı:
2020





Fortnite: Save the World oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Fortnite: Save the World dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Fortnite: Save the World klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Fortnite: Save the World ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Fortnite: Save the World oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Fortnite: Save the World içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kahraman olmak için kaslara ve süslü bir takım elbiseye ihtiyacınız yok;
Sam & Max Save the World, Sam & Max: Season 1in yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur ve daha sonra Sam & Max Save the World olarak yeniden adlandırılmıştır.
Save the Lemmings, DMA Design and Psygnosis tarafından sunulan kült Lemmingsin benzersiz ve nadir bir demo versiyonudur.
Steven Universe: Save the Light for PS4 ve XONE, Cartoon Network tarafından oluşturulan Steven Universe çizgi filmine dayanan GrumpyFace Studios tarafından geliştirilen bir RPG oyunudur.
Fortnite: Battle Royale, battle royale mekaniğine sahip üçüncü şahıs bir aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle