Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sam & Max Save the World Türkçe yama

02.01.2023
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Sam & Max Save the World! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama Solitary.

Oyun için türkçe yama metni Sam & Max Save the World (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: Solitary
Oyun açıklaması:
Sam & Max Save the World, Sam & Max: Season 1in yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur ve daha sonra Sam & Max Save the World olarak yeniden adlandırılmıştır.

İndirme sayısı:
10055
Yayın yılı:
2020





Sam & Max Save the World oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sam & Max Save the World dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sam & Max Save the World klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sam & Max Save the World ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sam & Max Save the World oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sam & Max Save the World içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kahraman olmak için kaslara ve süslü bir takım elbiseye ihtiyacınız yok;
Save the Lemmings, DMA Design and Psygnosis tarafından sunulan kült Lemmingsin benzersiz ve nadir bir demo versiyonudur.
Steven Universe: Save the Light for PS4 ve XONE, Cartoon Network tarafından oluşturulan Steven Universe çizgi filmine dayanan GrumpyFace Studios tarafından geliştirilen bir RPG oyunudur.
PC, PS4 ve XONE için Fortnite, oynaması ücretsiz iş modeline dayalı bir üçüncü şahıs aksiyon oyunudur.
Paw Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay, popüler Nickelodeon animasyon televizyon dizisine dayanan bir platform oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle