Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ninja Gaiden Sigma Plus Türkçe yama

23.12.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Ninja Gaiden Sigma Plus. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama BBB sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Ninja Gaiden Sigma Plus (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: BBB
Oyun açıklaması:
Şimdiye kadarki en büyük aksiyon oyunlarından birinin en yeni versiyonu olan Ninja Gaiden Sigma Plus ile taşınabilir bir pakette devasa katliamı deneyimleyin.

İndirme sayısı:
9856
Yayın yılı:
2012





Ninja Gaiden Sigma Plus oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ninja Gaiden Sigma Plus dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ninja Gaiden Sigma Plus klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ninja Gaiden Sigma Plus ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ninja Gaiden Sigma Plus oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ninja Gaiden Sigma Plus içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dragon Ninja klanından genç bir savaşçı olan Ryu Hayabusa, babasının intikamını almak için Amerika Birleşik Devletlerine gelir.
Ninja Gaiden 3, oyuncuları kahramanları Hayabusa ile bir kez daha bir yolculuğa çıkarmayı hedefliyor, ancak bu sefer kahramanlarından hayal ettiklerinden daha fazlasını görecekler.
Ninja Gaiden Sigma II, seksenlerin sonunda Tecmo tarafından başlatılan popüler aksiyon oyunları serisinin bir sonraki bölümüdür.
PC, PSV ve PS4 için Croixleur Sigma, küçük ve ayrı arenalarda bir dizi dövüşe odaklanan hack and slash formülünü kullanan bir arcade oyunudur.
Nintendo DS için yepyeni bir hikayede Master Ninja, Ryu Hayabusa rolünü üstlenirken düşman ninjalarla savaşırken ve çeşitli iblislerle savaşırken Ninja Gaiden® Dragon Swordun tüm gizemlerini ortaya
Yorumlar
Yorum ekle