Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ninja Gaiden: Dragon Sword Türkçe yama

05.01.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Ninja Gaiden: Dragon Sword. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama CBR sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Ninja Gaiden: Dragon Sword (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: CBR
Oyun açıklaması:
Nintendo DS için yepyeni bir hikayede Master Ninja, Ryu Hayabusa rolünü üstlenirken düşman ninjalarla savaşırken ve çeşitli iblislerle savaşırken Ninja Gaiden® Dragon Swordun tüm gizemlerini ortaya çıkarın.

İndirme sayısı:
8545
Yayın yılı:
2008





Ninja Gaiden: Dragon Sword oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ninja Gaiden: Dragon Sword dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ninja Gaiden: Dragon Sword klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ninja Gaiden: Dragon Sword ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ninja Gaiden: Dragon Sword oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ninja Gaiden: Dragon Sword içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dragon Ninja klanından genç bir savaşçı olan Ryu Hayabusa, babasının intikamını almak için Amerika Birleşik Devletlerine gelir.
Ninja Gaiden 3, oyuncuları kahramanları Hayabusa ile bir kez daha bir yolculuğa çıkarmayı hedefliyor, ancak bu sefer kahramanlarından hayal ettiklerinden daha fazlasını görecekler.
Bir Dragon Gaiden gibi: Adını silen adam, Like A Dragon Serisinden (eski adıyla Yakuza olarak bilinir) daha küçük bir sidestory oyunu olarak tasarlanmış bir aksiyon macerası oyunudur.
Ninja Gaiden Sigma II, seksenlerin sonunda Tecmo tarafından başlatılan popüler aksiyon oyunları serisinin bir sonraki bölümüdür.
Şimdiye kadarki en büyük aksiyon oyunlarından birinin en yeni versiyonu olan Ninja Gaiden Sigma Plus ile taşınabilir bir pakette devasa katliamı deneyimleyin.
Yorumlar
Yorum ekle