Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Croixleur Sigma Türkçe yama

21.06.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Croixleur Sigma! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: EPSiLON, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Croixleur Sigma (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: EPSiLON
Oyun açıklaması:
PC, PSV ve PS4 için Croixleur Sigma, küçük ve ayrı arenalarda bir dizi dövüşe odaklanan hack and slash formülünü kullanan bir arcade oyunudur.

İndirme sayısı:
8242
Yayın yılı:
2014





Croixleur Sigma oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Croixleur Sigma dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Croixleur Sigma klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Croixleur Sigma ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Croixleur Sigma oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Croixleur Sigma içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ninja Gaiden Sigma II, seksenlerin sonunda Tecmo tarafından başlatılan popüler aksiyon oyunları serisinin bir sonraki bölümüdür.
Alien Hallway, Alien Shooter serisi yapımcıları Sigma Team şirketi tarafından geliştirilen, PC için tamamen yeni bir aksiyon-strateji atış oyunudur.
Şimdiye kadarki en büyük aksiyon oyunlarından birinin en yeni versiyonu olan Ninja Gaiden Sigma Plus ile taşınabilir bir pakette devasa katliamı deneyimleyin.
Sigma Star Saga™, Namco Hometek için WayForward tarafından Game Boy® Advance için özel olarak geliştirilmiş bir RPG uzay nişancı oyunudur.
Croixleur, bağımsız geliştirici hatıra çemberinden çılgın bir hack & slash arcade aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle