Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Alien Hallway Türkçe yama

04.04.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Alien Hallway. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir J@CK@L.

Oyun için türkçe yama metni Alien Hallway (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: J@CK@L
Oyun açıklaması:
Alien Hallway, Alien Shooter serisi yapımcıları Sigma Team şirketi tarafından geliştirilen, PC için tamamen yeni bir aksiyon-strateji atış oyunudur.

İndirme sayısı:
8996
Yayın yılı:
2010





Alien Hallway oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Alien Hallway dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Alien Hallway klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Alien Hallway ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Alien Hallway oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Alien Hallway içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Genel: UFO: ALIEN INVASION, şu anda dünyaya sızmak üzere olan düşman uzaylı güçlerine karşı taktiksel mücadele içeren bir strateji oyunudur.
Alien Swarm, Valvede Mod topluluğundan işe alınan bir grup yetenekli tasarımcının çıkardığı bir oyun ve Source SDK sürümüdür.
Alien Shooter Conscription, iki oyun türünün benzersiz bir karışımı olan kült Alien Shooter 2nin devamı niteliğindedir: Aksiyon ve RPG.
Hayatınızın macerasının içindesiniz... Zax-The Alien Hunter fütüristik bir kaşif.
Son derece popüler ücretsiz internet oyunundan geliştirilen Alien Hominid, PS2deki Flash öncüsünün bağımlılık yaratan, elle çizilmiş, 2D kaydırmalı shoot em up aksiyonunu genişletiyor.
Yorumlar
Yorum ekle