Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Alien Swarm Türkçe yama

11.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Alien Swarm. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir AGAiN, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Alien Swarm (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: AGAiN
Oyun açıklaması:
Alien Swarm, Valvede Mod topluluğundan işe alınan bir grup yetenekli tasarımcının çıkardığı bir oyun ve Source SDK sürümüdür. Ücretsiz olarak sunulan oyun, oyuncuları eşli oyun ve takım düzeyinde taktiklerin benzersiz bir karışımını içeren destansı bir böcek avına iter.

İndirme sayısı:
10295
Yayın yılı:
2010





Alien Swarm oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Alien Swarm dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Alien Swarm klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Alien Swarm ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Alien Swarm oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Alien Swarm içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Alien Resurrection, korku unsurları içeren 2000 FPSdir. Oyun, 1997 yapımı Alien: Resurrection filmine dayanıyordu.
Recruits, Commotion Games bağımsız stüdyosu tarafından geliştirilen Cannon Fodder, Alien Swarm veya Jagged Alliance gibi oyunlardan ilham alan izometrik bir nişancı oyunudur.
Filmlerde gördüklerimiz sonunda oldu. Bilim-kurgu gerçek oldu ve herkes dünyanın ana başkentlerine ne kadar büyük uzay gemilerinin indiğini görebiliyordu.
Alien Shooter Conscription, iki oyun türünün benzersiz bir karışımı olan kült Alien Shooter 2nin devamı niteliğindedir: Aksiyon ve RPG.
Drone Swarm, uzayda gerçekleşen dövüşlerde dev bir drone sürüsünü kontrol ettiğimiz bir strateji ve macera oyunu melezidir.
Yorumlar
Yorum ekle