Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Eco Creatures: Save the Forest Türkçe yama

05.04.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Eco Creatures: Save the Forest. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir PARADOX, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Eco Creatures: Save the Forest (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: PARADOX
Oyun açıklaması:
Mana Dağının eteğinde doğal güzellikteki Mana Ormanı bulunur. Hayvanlar, ruhlar ve büyücüler bir zamanlar burada barış içinde yaşadılar, ta ki komşu krallık ormanı sanayileştirmek ve yok etmek için yola çıkana kadar.

İndirme sayısı:
8371
Yayın yılı:
2008





Eco Creatures: Save the Forest oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Eco Creatures: Save the Forest dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Eco Creatures: Save the Forest klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Eco Creatures: Save the Forest ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Eco Creatures: Save the Forest oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Eco Creatures: Save the Forest içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sam & Max Save the World, Sam & Max: Season 1in yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur ve daha sonra Sam & Max Save the World olarak yeniden adlandırılmıştır.
PS1 ve Dreamcastte yayınlanan Nightmare Creatures II, 1997deki hayatta kalma korku oyununun devamı niteliğindedir.
Save the Lemmings, DMA Design and Psygnosis tarafından sunulan kült Lemmingsin benzersiz ve nadir bir demo versiyonudur.
Steven Universe: Save the Light for PS4 ve XONE, Cartoon Network tarafından oluşturulan Steven Universe çizgi filmine dayanan GrumpyFace Studios tarafından geliştirilen bir RPG oyunudur.
Paw Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay, popüler Nickelodeon animasyon televizyon dizisine dayanan bir platform oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle