Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

TV Superstars Türkçe yama

17.06.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız TV Superstars. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: WDYL-WTN, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni TV Superstars (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: WDYL-WTN
Oyun açıklaması:
Nasıl ölümsüzleşeceksin? Süperstar ünlü mü yoksa başka bir özenti mi? Koş, zıpla, ateş et...Boya, testere, çekiç...Doğran, pişir, rap.

İndirme sayısı:
8549
Yayın yılı:
2010





TV Superstars oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) TV Superstars dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales TV Superstars klasörüne koyun.

3. Türkçe yama TV Superstars ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


TV Superstars oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve TV Superstars içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Football Superstars, son derece popüler futbol sporuna dayanan, çok oyunculu çevrimiçi (MMO) bir oyundur.
Mario Party Superstars, Nintendo şirketi tarafından denetlenen popüler parti arcade oyunları serisinin on ikinci büyük bölümüdür.
Circuit Superstars, bağımsız Original Fire Games stüdyosu tarafından geliştirilen bir yarış oyunudur.
EA SPORTS Madden NFL Superstars tamamen yenidir ve deneyiminizi daha da özgün kılmak için güncellenmiş özelliklere sahiptir!
Avrupadan Güney Afrikaya uzanan dünyaca ünlü pistlerde yarışan önde gelen üreticilerin (Jaguar, BMW, Audi) güçlü tur arabalarının yer aldığı Superstars® V8 Racing serisinin muhteşem yüksek oktanlı
Yorumlar
Yorum ekle