Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Madden NFL Superstars Türkçe yama

24.10.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Madden NFL Superstars. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Madden NFL Superstars (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: SlipStream
Oyun açıklaması:
EA SPORTS Madden NFL Superstars tamamen yenidir ve deneyiminizi daha da özgün kılmak için güncellenmiş özelliklere sahiptir! Kendi takımınızı oluşturabileceğiniz, NFL oyuncuları seçebileceğiniz, stadyumlar inşa edebileceğiniz, antrenman sahaları ve daha fazlasını yapabileceğiniz Madden NFL serisi için ilk sosyal oyun giriş noktası.

İndirme sayısı:
9692
Yayın yılı:
2012





Madden NFL Superstars oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Madden NFL Superstars dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Madden NFL Superstars klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Madden NFL Superstars ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Madden NFL Superstars oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Madden NFL Superstars içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Madden NFL Football, 14. yılında ve 28 milyondan fazla satarak, gerçek NFL futbol simülasyonunda tartışmasız lider statüsünü bir kez daha kanıtlıyor.
Madden NFL 11, futbol oyununu deneyimleme şeklinizi yeniden tanımlıyor.
Madden NFL 98, en prestijli Amerikan futbolu ligi tarafından lisanslanan bir spor oyununun başka bir parçasıdır.
PS4, X360 vb. için Madden NFL 16, Electronic Arts tarafından 1988den beri (1989da küçük bir ara vererek) 1993e kadar John Madden Football olarak bilinen Madden NFL serisinin yirmi yedinci tam
Madden NFL 23, EA Sports tarafından kurulan spor oyunları modeli doğrultusunda, bu durumda belirli bir disiplinin spor simülatörü, Amerikan futbolu.
Yorumlar
Yorum ekle