Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Madden NFL 11 Türkçe yama

05.02.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Madden NFL 11, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Madden NFL 11 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: DiSTiNCT
Oyun açıklaması:
Madden NFL 11, futbol oyununu deneyimleme şeklinizi yeniden tanımlıyor. Daha basit: 350 oyundan 1e kadar, tamamen yeni GameFlow sistemi, her seferinde bir oyun olmak üzere özgün, duruma dayalı bir oyun planı yürütmek için sizi bir NFL oyun kurucu kaskına koyuyor.

İndirme sayısı:
9521
Yayın yılı:
2010





Madden NFL 11 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Madden NFL 11 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Madden NFL 11 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Madden NFL 11 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Madden NFL 11 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Madden NFL 11 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PS4, XONE vb. için Madden NFL 17, efsanevi beyzbol oyuncusu, antrenörü ve yorumcusu John Maddenın adıyla anılan bir dizi spor oyununun bir başka bölümüdür.
Madden NFL12, hayranları NFLye hiç olmadığı kadar yaklaştırarak, tarihi Madden serisinin zengin geleneğini sürdürüyor.
PS4, X360 vb. için Madden NFL 16, Electronic Arts tarafından 1988den beri (1989da küçük bir ara vererek) 1993e kadar John Madden Football olarak bilinen Madden NFL serisinin yirmi yedinci tam
Gerçek Futbol Zekası 20 Yıllık İnovasyonu Kutlayan ve her geçen gün artan Madden NFL 09, şimdiye kadarki en eksiksiz NFL futbol paketini sunuyor.
EA SPORTS Madden NFL Superstars tamamen yenidir ve deneyiminizi daha da özgün kılmak için güncellenmiş özelliklere sahiptir!
Yorumlar
Yorum ekle