Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Football Superstars Türkçe yama

04.02.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Football Superstars. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Football Superstars (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: REVENGE
Oyun açıklaması:
Football Superstars, son derece popüler futbol sporuna dayanan, çok oyunculu çevrimiçi (MMO) bir oyundur. Football Superstars, futbol oyununu ve onunla bağlantılı yaşam tarzını yeniden yaratan ilk MMOdur.

İndirme sayısı:
10430
Yayın yılı:
2009





Football Superstars oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Football Superstars dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Football Superstars klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Football Superstars ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Football Superstars oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Football Superstars içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
SEGAnın SuperStarları ile partiye hazır olun! SEGA SuperStars, PlayStation 2 ve EyeToya benzeri görülmemiş bir efsanevi SEGA karakterleri serisi getiriyor.
Circuit Superstars, bağımsız Original Fire Games stüdyosu tarafından geliştirilen bir yarış oyunudur.
EA SPORTS Madden NFL Superstars tamamen yenidir ve deneyiminizi daha da özgün kılmak için güncellenmiş özelliklere sahiptir!
Nasıl ölümsüzleşeceksin? Süperstar ünlü mü yoksa başka bir özenti mi?
Avrupadan Güney Afrikaya uzanan dünyaca ünlü pistlerde yarışan önde gelen üreticilerin (Jaguar, BMW, Audi) güçlü tur arabalarının yer aldığı Superstars® V8 Racing serisinin muhteşem yüksek oktanlı
Yorumlar
Yorum ekle