Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Space Hack Türkçe yama

28.11.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Space Hack. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir MYTH, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Space Hack (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: MYTH
Oyun açıklaması:
Space Hack, gerçek zamanlı 3D grafiklerle sunulan, Diablodan ilham alan oyun mekaniğine sahip bir bilimkurgu RPG/aksiyon oyunudur. Hikaye sizi Kara Bulutsusu olarak bilinen kozmik bir anomalinin içinde kapana kısılmış mahkumlarla dolu oldukça tuhaf bir uzay gemisine koyuyor.

İndirme sayısı:
8709
Yayın yılı:
2004





Space Hack oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Space Hack dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Space Hack klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Space Hack ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Space Hack oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Space Hack içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
.hack//G.U. PC ve PS4 için Last Recode, ilk olarak PlayStation 2de yayınlanan, yeniden düzenlenmiş üç Japon RPGsinin bir koleksiyonudur.
.hack destanının son bölümü olan .hack Bölüm 4: Karantina nihayet burada ve şimdi oyun onu tamamlamak için acele ediyor.
Gerçeğin bir görevinde kanun kaçağı Kite olarak oynayın. Her şeyin mümkün olduğu ve hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı sanal bir dünyada bir yolculuğa başlayın.
.hack destanının üçüncü bölümünde, virüs kontrolden çıktıkça Dünya bozulmaya devam ediyor.
* Epik Hikaye - Nefes kesen filmler ve dramatik, dolambaçlı bir hikaye, diğer karakterlerin gerçek amaçlarını ortaya çıkarmaya yardımcı olur!
Yorumlar
Yorum ekle