Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

OutRun Türkçe yama

17.04.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, OutRun, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama CODEX.

Oyun için türkçe yama metni OutRun (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: CODEX
Oyun açıklaması:
OutRun, ilk olarak 1986 yılında jetonlu makinelerde ortaya çıkan popüler bir SEGA araba yarışıdır. Oyuncu, spor sürücüsü Ferrari Testarossa rolünü oynayacak ve oyunun yazarlarının çizdiği rotayı mümkün olan en kısa sürede tamamlamaya çalışacak.

İndirme sayısı:
8252
Yayın yılı:
1989





OutRun oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) OutRun dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales OutRun klasörüne koyun.

3. Türkçe yama OutRun ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


OutRun oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve OutRun içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
iOS ve ANDde yayınlanan Ninja Fishing, zaten kült olan Fruit Ninjaya gönderme yapan bir arcade oyunudur.
Tamamen yeni F430 ve göz kamaştırıcı Superamerica dahil olmak üzere 12 tam lisanslı Ferrari modelinden biri ile açık yolun büyüleyici çekimi hiç bu kadar çekici olmamıştı.
On yedi yıl önce SEGA, arcade oyunlarında devrim yaratan bir oyun yayınladı.
Seganın efsanevi AM2 bölümünden (Virtua Fighter, Daytona USA, OutRun), şimdiye kadar yapılmış en büyük spor otomobillerden birinin ayrıntılı ve yoğun gerçekçi simülasyonu olan Ferrari F355 Challenge
Slipstream, Outrun ve Lotus gibi klasiklerden ilham alan bir retro arcade yarış oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle