Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ferrari F355 Challenge Türkçe yama

29.10.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Ferrari F355 Challenge! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Ferrari F355 Challenge (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: AH-Team
Oyun açıklaması:
Seganın efsanevi AM2 bölümünden (Virtua Fighter, Daytona USA, OutRun), şimdiye kadar yapılmış en büyük spor otomobillerden birinin ayrıntılı ve yoğun gerçekçi simülasyonu olan Ferrari F355 Challenge geliyor.

İndirme sayısı:
9226
Yayın yılı:
2002





Ferrari F355 Challenge oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ferrari F355 Challenge dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ferrari F355 Challenge klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ferrari F355 Challenge ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ferrari F355 Challenge oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ferrari F355 Challenge içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Football Challenge 08, PC için bir 3D futbol oyunudur. Ücretsiz spor oyunları tarihinin bugüne kadarki en büyük projesi!
Resmi Ferrari lisans franchiseı Wii ve PS3te geri dönüyor! Özellikler: Resmi Ferrari lisansı unvanı.
Ferrari Challenge: PlayStation 3 için Trofeo Pirelli, efsanevi İtalyan yarış serisinin lisansına dayanan sürüş simülasyonlarını gelecek nesle taşıyan çığır açan bir yarış oyunudur.
Bana Meydan Oku: Matematik Egzersizi! Challenge Me: Maths Workout, Challenge Me serisinde Challenge Me: Brain Puzzlestan sonra piyasaya sürülen ikinci oyundur.
Rugby Challenge 2006, tüm dünyada giderek daha fazla hayran kazanmaya devam eden oldukça acımasız bir spor olan rugbynin sanal bir simülasyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle