Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

OutRun 2 Türkçe yama

10.03.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyun için türkçe yama sunuyoruz OutRun 2! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir IREC.

Oyun için türkçe yama metni OutRun 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: IREC
Oyun açıklaması:
On yedi yıl önce SEGA, arcade oyunlarında devrim yaratan bir oyun yayınladı. İnanılmaz grafikler, şaşırtıcı teknoloji ve tüm Ferrarilerin en önemlisi ile övünen OutRun, anında bir efsane haline geldi.

İndirme sayısı:
10623
Yayın yılı:
2004





OutRun 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) OutRun 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales OutRun 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama OutRun 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


OutRun 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve OutRun 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
iOS ve ANDde yayınlanan Ninja Fishing, zaten kült olan Fruit Ninjaya gönderme yapan bir arcade oyunudur.
Tamamen yeni F430 ve göz kamaştırıcı Superamerica dahil olmak üzere 12 tam lisanslı Ferrari modelinden biri ile açık yolun büyüleyici çekimi hiç bu kadar çekici olmamıştı.
OutRun, ilk olarak 1986 yılında jetonlu makinelerde ortaya çıkan popüler bir SEGA araba yarışıdır.
Seganın efsanevi AM2 bölümünden (Virtua Fighter, Daytona USA, OutRun), şimdiye kadar yapılmış en büyük spor otomobillerden birinin ayrıntılı ve yoğun gerçekçi simülasyonu olan Ferrari F355 Challenge
Slipstream, Outrun ve Lotus gibi klasiklerden ilham alan bir retro arcade yarış oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle