Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Magic Pockets Türkçe yama

30.12.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Magic Pockets, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir HOODLUM.

Oyun için türkçe yama metni Magic Pockets (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: HOODLUM
Oyun açıklaması:
Liberal bir zeka dozu ve biraz da hayal gücü ile Magic Pockets, bilgisayar sahiplerine yıllardır sahip oldukları en eğlenceli eğlenceyi sunacak.

İndirme sayısı:
9730
Yayın yılı:
1992





Magic Pockets oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Magic Pockets dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Magic Pockets klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Magic Pockets ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Magic Pockets oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Magic Pockets içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Summer Pockets görsel bir roman macera oyunudur. Görsel roman konusunda uzmanlaşmış en ünlü stüdyolardan biri olan ve Kanon, Air, Clannad veya Little Busters gibi yapımlarla da tanınan Key ekibi
Magic: Legends, Wizards of the Coast tarafından uzun yıllardır geliştirilen popüler kart oyunu Magic: The Gatheringden bilinen bir fantezi evreninde geçen bir MMORPGdir.
Might and Magic IV: Clouds of Xeen, PC için Might and Magic III: Isles of Terranın devamı niteliğindedir.
Might & Magic: Duel of Champions, popüler bir kart oyununun çevrimiçi bilgisayar versiyonudur.
Magic & Mayhem: The Art of Magic, 1994ün büyük hiti X-Com: UFO Defensein tasarımcısı Jullian Gallopun yarattığı Magic & Mayhemin devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle