Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Might and Magic IV: Clouds of Xeen Türkçe yama

18.05.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Might and Magic IV: Clouds of Xeen. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir DimitarSerg, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Might and Magic IV: Clouds of Xeen (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: DimitarSerg
Oyun açıklaması:
Might and Magic IV: Clouds of Xeen, PC için Might and Magic III: Isles of Terranın devamı niteliğindedir. Konu Bu kült dizinin yeni bölümü, öncekilerin hikayelerini devam ettiriyor.

İndirme sayısı:
8867
Yayın yılı:
1992





Might and Magic IV: Clouds of Xeen oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Might and Magic IV: Clouds of Xeen dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Might and Magic IV: Clouds of Xeen klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Might and Magic IV: Clouds of Xeen ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Might and Magic IV: Clouds of Xeen oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Might and Magic IV: Clouds of Xeen içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
20,000 Leagues Above the Clouds, RPG unsurlarına sahip bir steampunk strateji oyunudur.
Might ve Magix V: Darkside of Xeen for PC, New World Computingin ünlü RPG serisindeki beşinci oyundur.
Monkey King: Master of the Clouds, batıda Cloud Master olarak bilinen, 1989da atari makinelerinde piyasaya sürülen ve zamanla çeşitli sabit konsollara taşınan shootem up oyununun yenilenmiş bir
HandyGames stüdyosu tarafından oluşturulan ve Headup Games tarafından yayınlanan Coulds & Sheep 2, koyunlarla uğraşmayı içeren basit bir simülasyon oyunudur.
Might and Magic: PC için World of Xeen, Might and Magicin serinin dördüncü ve beşinci bölümünü birleştiren özel bir sürümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle