Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Magic: Legends Türkçe yama

06.03.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Magic: Legends. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir PARADOX.

Oyun için türkçe yama metni Magic: Legends (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: PARADOX
Oyun açıklaması:
Magic: Legends, Wizards of the Coast tarafından uzun yıllardır geliştirilen popüler kart oyunu Magic: The Gatheringden bilinen bir fantezi evreninde geçen bir MMORPGdir.

İndirme sayısı:
10546
Yayın yılı:
2023





Magic: Legends oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Magic: Legends dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Magic: Legends klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Magic: Legends ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Magic: Legends oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Magic: Legends içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Magic: The Gathering Battlemage, ünlü kart oyunu Magic: The Gatheringin lisansına dayanan sıra tabanlı strateji oyunu ile RTSnin bir karışımıdır.
Magic Duels: Origins, 2014 yılında PC için piyasaya sürülen Magic 2015: Duels of the Planeswalkersın devamı niteliğindedir.
PC için Legends of Might and Magic, kült-klasik Might and Magic evreninde geçen dinamik bir çok oyunculu aksiyon oyunu yaratmaya yönelik ilginç bir girişimdi.
Heroes of Might & Magic III: Gold Edition, temel oyun Heroes of Might & Magic III: The Restoration of Erathia ve buna Heroes of Might & Magic III: Armageddons Blade ve Heroes of Might & Magic IIIten
Magic & Mayhem: The Art of Magic, 1994ün büyük hiti X-Com: UFO Defensein tasarımcısı Jullian Gallopun yarattığı Magic & Mayhemin devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle