Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

1953: KGB Unleashed Türkçe yama

05.03.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik 1953: KGB Unleashed. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni 1953: KGB Unleashed (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: TSRh
Oyun açıklaması:
1953: KGB Unleashed, SSCB Devlet Güvenlik Bakanlığı (eski KGB) tarafından yürütülen gerçek projelere dayanmaktadır. Bu süre zarfında insan dayanıklılığının sınırlarını zorladılar, telepati olasılığını test etmenin yanı sıra korkunun insan organizması üzerindeki psikolojik etkisini araştırdılar.

İndirme sayısı:
8090
Yayın yılı:
2010





1953: KGB Unleashed oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) 1953: KGB Unleashed dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales 1953: KGB Unleashed klasörüne koyun.

3. Türkçe yama 1953: KGB Unleashed ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


1953: KGB Unleashed oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve 1953: KGB Unleashed içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Shift 2: Unleashed for PC, PS3 vb., yarışa gerçekçi bir yaklaşımı temsil eden bir yan ürün olan Need for Speed: Shiftin devamı niteliğindedir.
Dynasty Warriors: Unleashed, AND ve iOSta yayınlanan bir aksiyon oyunudur.
1953: NATO vs. Varşova Paktı, 1950lerde geçen, NATO topluluğu ile Varşova Paktı ülkeleri arasındaki hayali bir çatışmayı konu alan klasik bir sıra tabanlı strateji oyunudur.
Hot Wheels Unleashed, Hot Wheels lisansına dayalı bir arcade yarış oyunudur.
Sublustrumun (Outcry) geliştiricisi Phantomery Interactive, CP Digital ve sinema şirketi Art-Pictures ile işbirliği içinde yeni bir psikolojik macera projesini duyurdu.
Yorumlar
Yorum ekle