Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Phobos: 1953 Türkçe yama

05.07.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Phobos: 1953! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Phobos: 1953 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: REPT
Oyun açıklaması:
Sublustrumun (Outcry) geliştiricisi Phantomery Interactive, CP Digital ve sinema şirketi Art-Pictures ile işbirliği içinde yeni bir psikolojik macera projesini duyurdu.

İndirme sayısı:
9616
Yayın yılı:
2010





Phobos: 1953 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Phobos: 1953 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Phobos: 1953 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Phobos: 1953 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Phobos: 1953 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Phobos: 1953 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Phobos Vector Prime: The First Ring, bağımsız Gunstar Studio tarafından geliştirilen bir çift çubuklu nişancı oyunudur.
Popüler Infocom macera oyununun ikinci bölümü. Programın konusu, Amerikan kasabası Atom City yakınlarındaki Dünyaya düşen göktaşına odaklanıyor.
1953: NATO vs. Varşova Paktı, 1950lerde geçen, NATO topluluğu ile Varşova Paktı ülkeleri arasındaki hayali bir çatışmayı konu alan klasik bir sıra tabanlı strateji oyunudur.
1953: KGB Unleashed, SSCB Devlet Güvenlik Bakanlığı (eski KGB) tarafından yürütülen gerçek projelere dayanmaktadır.
Sublustrum, klasik Myst benzeri macera oyunlarının unsurlarını, yazarın görsel ve işitsel ortama yaklaşımıyla birleştirir.
Yorumlar
Yorum ekle