Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Outcry Türkçe yama

18.11.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Outcry. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: GEAR, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Outcry (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: GEAR
Oyun açıklaması:
Sublustrum, klasik Myst benzeri macera oyunlarının unsurlarını, yazarın görsel ve işitsel ortama yaklaşımıyla birleştirir. Anthesteria projesi tarafından oyun için interaktif film müziği tasarlanmıştır.

İndirme sayısı:
10028
Yayın yılı:
2008





Outcry oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Outcry dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Outcry klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Outcry ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Outcry oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Outcry içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, NDS vb. platformlarda mevcuttur. Myst, bağımlılık yaratan hikayesi, karmaşık bilmeceleri ve özgün atmosferinin benzersiz kombinasyonu sayesinde türün kalıcı bir özelliği haline gelen klasik bir
Guilty Gear Xrd -Revelator- PC, PS4 ve PS3 için 1998de başlayan efsanevi Guilty Gear serisinden klasik bir Japon dövüş oyunudur.
Chain Reaction, Xixite benzer şekilde hem fikir hem de genel kurallar kopyalanmış, görsel-işitsel ayarın tamamı değiştirilmiş, mantıklı ve arcade bir oyundur.
Zamandaki şaşırtıcı çatlakların lanetlediği, aldatıcı güzellikte bir dünyanın derinliklerine dalın.
Sublustrumun (Outcry) geliştiricisi Phantomery Interactive, CP Digital ve sinema şirketi Art-Pictures ile işbirliği içinde yeni bir psikolojik macera projesini duyurdu.
Yorumlar
Yorum ekle