Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hot Wheels Unleashed Türkçe yama

22.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Hot Wheels Unleashed. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir Ackerlight.

Oyun için türkçe yama metni Hot Wheels Unleashed (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: Ackerlight
Oyun açıklaması:
Hot Wheels Unleashed, Hot Wheels lisansına dayalı bir arcade yarış oyunudur. Oyun, Gravel veya Sebastien Loeb Rally Evo gibi oyunlarla tanınan bu türde uzmanlaşmış bir stüdyo olan Milestone tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10892
Yayın yılı:
2021





Hot Wheels Unleashed oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hot Wheels Unleashed dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hot Wheels Unleashed klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hot Wheels Unleashed ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hot Wheels Unleashed oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hot Wheels Unleashed içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Favori oyun sisteminizde yepyeni bir yarış deneyimine hazır olun! Hayatın şimdiye kadar icat edilen en yoğun spor olan Hot Wheels™ World Race™ devresi etrafında döndüğü yakın bir gelecekte ayarlayın.
Hot Wheels: Race Off, Hutch Games tarafından geliştirilen bir atari ve araba oyunu melezidir.
Hot Wheels Burnin Rubber (Hot Wheels Advance olarak da bilinir), ilginç bir şekilde inşa edilmiş rotalarda yarışan minyatür arabalardan birinin kontrolünü aldığımız dinamik bir arcade oyunudur.
Grafiğin dışındaki derecelendirmelerle Hot Wheels™ Stunt Track Challenge™, piyasadaki en sıcak ve en ekstrem Oyun Şovudur.
X-Tool® parçalarınızı ve eldivenlerinizi alın ve yarışmaya hazırlanın!
Yorumlar
Yorum ekle