Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Gap Türkçe yama

23.03.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik The Gap. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama DTCG sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni The Gap (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: DTCG
Oyun açıklaması:
Gap, psikolojik bir korku macerası oyunudur. Sloven stüdyosu etiketi tarafından geliştirildi ve Polonyalı şirket Crunching Koalas tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
10992
Yayın yılı:
2023





The Gap oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Gap dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Gap klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Gap ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Gap oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Gap içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Decarnation psikolojik bir korku macerası oyunudur. Indie Studio Atelier QDB tarafından geliştirildi ve Shiro Games (Shiro Unlimited) tarafından yayınlandı.
Firework, psikolojik korku temalı, epizodik bağımsız bir macera oyunudur.
Homebody, Roguelike Elements ile psikolojik bir korku macerası oyunudur.
PC, PS4 ve XONE için piyasaya sürülen Observer, Polonyalı geliştirme stüdyosu Bloober Teamin birinci şahıs psikolojik korku oyunudur ve Layers of Fear adlı başka bir korku oyunuyla tanınır.
Narin: Turuncu Oda, hayatta kalma korku aksiyon macerası oyunudur. Indie Studio RedSensation Games tarafından geliştirildi ve Urnique Studio tarafından yayınlandı.
Yorumlar
Yorum ekle