Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Observer Türkçe yama

15.12.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Observer! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Observer (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: Kindly
Oyun açıklaması:
PC, PS4 ve XONE için piyasaya sürülen Observer, Polonyalı geliştirme stüdyosu Bloober Teamin birinci şahıs psikolojik korku oyunudur ve Layers of Fear adlı başka bir korku oyunuyla tanınır.

İndirme sayısı:
8687
Yayın yılı:
2017





Observer oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Observer dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Observer klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Observer ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Observer oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Observer içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Death of Rose, Bloober Team stüdyosundan bir tasarımcı olan Artur Laczkowski tarafından geliştirilen bir TPP korku oyunudur.
Korku Katmanları, Windows PC manzarasıyla Polonyalı geliştirici Bloober takımı (A-Men 2 ve Brawl gibi oyunlarla bilinir) tarafından oluşturulan birinci şahıs korku oyunudur.
Cold Fear, hayatta kalma korku türünün tipik bir temsilcisi, yani yoğun korku atmosferine sahip dinamik bir aksiyon oyunu.
Get Even, nişancı, macera ve psikolojik korku unsurlarını birleştiren birinci şahıs bakış açısına sahip bir PC, PS4 ve XONE oyunudur.
Layers of Fear 3, psikolojik korku macera oyunu serisinin üçüncü bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle