Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Firework Türkçe yama

18.03.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Firework. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: ZWT, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Firework (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: ZWT
Oyun açıklaması:
Firework, psikolojik korku temalı, epizodik bağımsız bir macera oyunudur. Çinli şirket Shiying Studio tarafından geliştirildi ve Gamera Game tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
8516
Yayın yılı:
2021





Firework oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Firework dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Firework klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Firework ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Firework oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Firework içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Evotinction, 2K Gamesin Çin şubesinin eski çalışanları tarafından kurulan küçük bir ekip olan bağımsız Çinli stüdyo Spikewave Games tarafından geliştirilen gizli bir aksiyon oyunudur.
AND ve iOSta yayınlanan Mental Hospital IV, hayatta kalma-korku atmosferinde bir aksiyon-macera oyunudur.
Tell Me Why, popüler Life is Strange serisini yaratan Dontnod Entertainment tarafından geliştirilen epizodik bir macera oyunudur.
Doki Doki Edebiyat Kulübü Artı! flört simülasyonu ve psikolojik korku geleneğinde sürdürülen görsel bir romandır.
Game Over Carrara bir korku macera oyunudur. Bağımsız bir İtalyan geliştirici Elvis Morelli tarafından geliştirildi ve Kickstarterdaki başarılı bir kitle fonlaması kampanyası sayesinde mümkün oldu.
Yorumlar
Yorum ekle